Rólunk

A JMP Hotel Management Kft. magyar tulajdonú szállodaüzemeltető cég, mely 2015-ben alakult. A management-et alkotó szakemberek sokéves tapasztalattal rendelkeznek a szállodaipar, idegenforgalom, vendéglátás területén. Célunk, az ő szakmai tudásukat egyesítve, a szinergia erejét kihasználva, a független, láncokhoz nem tartozó szállodák tulajdonosainak olyan professzionális segítségnyújtás, mellyel szállodájukat eredményesen, magas színvonalon működtethetik. Elméleti tudásunkkal és gyakorlati tapasztalatainkkal támogatjuk a nem szakmai befektetőket a szállodaipar területén, valamint a már üzemelő szállodák tulajdonosait, amennyiben problémáik adódnak a napi üzemeltetés során, vagy egyszerűen csak szeretnének fejleszteni, továbbfejlődni, vállalkozásukat még eredményesebben működtetni.

Mi a győztes-győztes szemléletben hiszünk: szaktudásunkkal járulunk hozzá stratégiai partnereink sikeréhez, számukra hozzáadott értéket teremtve, az ő üzleti eredményességük pedig számunkra jelent szakmai sikert.

Cégünk dinamikusan fejlődő vállalkozás, melyre bizonyíték, hogy alig több mint egy éves fennállásunk során már a negyedik szállodának nyújtunk stratégiai, illetve operatív szolgáltatást, és portfóliónk folyamatosan bővül.

entry-logo