Befektetőknek

A szállodaiparba gyakorta nem szakmai beruházók fektetnek be. Nekik kínálunk teljeskörű szolgáltatást a projekttervezés első lépésétől a szálloda nyitásáig. Célunk egy hatékonyan működő szálloda beindítása, mely maximálisan megfelel mind a beruházó, mind az adott kategórián belüli szállóvendég igényeinek.

Segítünk az ingatlan kiválasztásában, piackutatást végzünk, felmérjük az adott terület jelenlegi és a közeljövőben várható kereslet-kínálati viszonyait, melynek ismeretében meghatározzuk a piaci lehetőségeket a szállodaipar adott szegmensében. Ezen ismeretek birtokában megvalósíthatósági tanulmányokat készítünk (gazdasági számítások, megtérülési terv), melyekkel egyértelműen alátámasztható, hogy a tervezett beruházás piacképes lesz-e, eléri-e az elvárt működési eredményt a meghatározott időszakon belül.

Segítséget nyújtunk megfelelő üzemeltető, bérlő keresésében és a tárgyalások lebonyolításában, valamint a tulajdonos – üzemeltető – kivitelező közötti kommunikációban.

A beruházási projekt teljeskörű menedzselésén túl pre-opening feladatok ellátását is vállaljuk. Kialakítjuk a szálloda értékesítési és marketing stratégiáját, üzleti tervet készítünk, sztenderdeket dolgozunk ki a szálloda minden területére. Javaslatot teszünk az eszközpark összeállítására, meghatározzuk az üzemeltetéshez szükséges kezdő készleteket a szálloda minden szolgáltatóegységére vonatkozóan, igény esetén felvesszük a kapcsolatot a beszállítókkal. Segítünk a munkaerő toborzás, kiválasztás, betanítás folyamatában, egyszóval beindítjuk a szálloda üzemeltetését, valamint szakmai támogatást nyújtunk a soft-opening („próbaüzem”) időszaka alatt.

Befektetőknek:

  • Projekttervezés
  • Beruházási projekt teljes körű menedzselése
  • Pre-opening feladatok ellátása
  • Soft-opening
  • Szálloda átadása