BEFEKTETŐKNEK

SZOLGÁLTATÁSAINK

BEFEKTETŐKNEK

TULAJDONOSOKNAK

SZOLGÁLTATÁSAINK

TULAJDONOSOKNAK

BEFEKTETŐKNEK

A szállodaiparba gyakorta nem szakmai beruházók fektetnek be. Nekik kínálunk teljes körű szolgáltatást a projekttervezés első lépésétől a szálloda nyitásáig. Célunk egy hatékonyan működő szálloda beindítása, amely maximálisan megfelel mind a beruházó, mind az adott kategórián belüli szállóvendég elvárásainak.

Segítünk az ingatlan kiválasztásában, piackutatást végzünk, felmérjük az adott terület jelenlegi és a közeljövőben várható kereslet-kínálati viszonyait, amelynek ismeretében meghatározzuk a piaci lehetőségeket a szállodaipar adott szegmensében. Ezen ismeretek birtokában megvalósíthatósági tanulmányokat készítünk (gazdasági számítások, megtérülési terv), amelyekkel egyértelműen alátámasztható, hogy a tervezett beruházás piacképes lesz-e, eléri-e az elvárt működési eredményt a meghatározott időszakon belül.

Segítséget nyújtunk megfelelő üzemeltető, bérlő keresésében és a tárgyalások lebonyolításában, valamint a tulajdonos – üzemeltető – kivitelező közötti kommunikációban. A beruházási projekt teljes körű menedzselésén túl pre-opening feladatok ellátását is vállaljuk. Kialakítjuk a szálloda értékesítési és marketing stratégiáját, üzleti tervet készítünk, sztenderdeket dolgozunk ki. Javaslatot teszünk az eszközpark összeállítására, meghatározzuk az üzemeltetéshez szükséges kezdő készleteket a szálloda minden szolgáltatóegységére vonatkozóan, igény esetén felvesszük a kapcsolatot a beszállítókkal. Segítünk a munkaerő toborzás, kiválasztás, betanítás folyamatában, egyszóval beindítjuk a szálloda üzemeltetését, valamint szakmai támogatást nyújtunk a soft-opening („próbaüzem”) időszaka alatt.

Szolgáltatások:

 • Projekttervezés
 • Beruházási projekt teljes körű menedzselése
 • Pre-opening feladatok ellátása
 • Soft-opening
 • Szálloda átadása

TULAJDONOSOKNAK

A szállodatulajdonosoknak a napi üzemeltetés során számtalan problémával kell szembenézniük. Szakmailag felkészült csapatunk ennek megoldásában nyújt segítséget. Igény esetén elvégezzük az egységek működési-üzemeltetési átvilágítását, melynek alapján szaktanácsot adunk a szállodai értékesítés, marketing, HR, és az operatív üzemeltetés területén: stratégiákat, irányelveket és hatékony gyakorlati módszereket dolgozunk ki a hibák, hiányosságok mielőbbi korrigálása és az eredményes működés elérése érdekében.

Válságkezelés esetén az átvilágítás után újrapozícionálást végzünk, forgalomnövelő és költségcsökkentő intézkedéseket javaslunk.

A szállodatulajdonosok azonban nem mindig egy adott problémával keresnek meg minket. Gyakran akkor fordulnak hozzánk, amikor a meglévő üzemeltetés mellett hatékonyságukat kívánják növelni. Ebben az esetben hatékonyságnövelő–költségoptimalizációs terveket és intézkedéseket dolgozunk ki számukra, valamint jövedelmezőség-javítási pénzügyi intézkedésekre teszünk javaslatot.

Szakmai segítségünkre természetesen akkor is számíthatnak, ha egyszerűen csak elérkezettnek tartják az időt az üzletfejlesztésre, vállalkozásukat szeretnék még eredményesebben működtetni. A szálloda adott helyzetének vizsgálatát, a szűkebb gazdasági és társadalmi környezet, valamint a versenytársak elemzését követően javaslatot teszünk piacképes, új termékek, szolgáltatások bevezetésére.

Szállodatulajdonosoknak:

 • Átvilágítás
 • Szaktanácsadás
 • Stratégiák, irányelvek kidolgozása
 • Hatékonyságnövelés
 • Üzletfejlesztés
 • Értékesítés: szállodai és vendéglátóipari értékesítési koncepciók kialakítása, bevezetése, online és offline értékesítés támogatása, vagy az értékesítés és marketing tevékenység teljes átvállalása (outsourcing)
 • Honlap átvilágítása és honlap fejlesztési tanácsadás
 • Yield management a bevételek maximalizálása érdekében
 • Humán erőforrás: munkaerő toborzás, kiválasztás, képzés

Vannak hasonló szállodák, de nincs két egyforma szálloda. Így szakmai tapasztalatainkat felhasználva minden esetben testreszabott ajánlattal állunk partnereink rendelkezésére. Szolgáltatásaink komplex egészként, vagy egyes részterületekre lebontva is megrendelhetők.

Megbízóinkkal teljes körű üzemeltetés – management szerződés, vagy bérleti szerződés keretében működünk együtt.

HOTELEINK

OEKOTEL

Traiskirchen

ÁRPÁD HOTEL

Tatabánya

OEKOTEL TÓPARK

Törökbálint

DRIVE INN HOTEL

Törökbálint

FORSTER

Vadászkastély és Szálloda

MEDITERRÁN HOTEL

Budapest

OEKOTEL

Traiskirchen

Az OEKOTEL Traiskirchen Wien Süd Bécs központjától 25 km-re, az A2 autópályától pár percre, a Shopping City Süd bevásárlóközponttól 12 km-re található.
A 110 kényelmes, hipoallergén szoba mindegyike kétszemélyes ággyal, kinyitható kanapéval, síkképernyős TV-vel, zuhanyzós fürdőszobával áll a vendégek rendelkezésére.
Az épület akadálymentes, lifttel ellátott.
A szállodához külső terasz, valamint nagy parkoló tartozik.
Ingyenes Wi-Fi az összes helyiségben és a teraszon.
Különterem kisebb tanácskozások, megbeszélések számára.

OEKOTEL Traiskirchen Wien Süd
Hochmühlstraße 5, 2514 Traiskirchen, Austria
http://www.oekotel.com/en/hotels/traiskirchen-vienna-south

ÁRPÁD HOTEL

Tatabánya

Az 57 szobás Árpád Hotel*** Tatabánya központjában, könnyen megközelíthető helyen, az M1-es autópályától pár percre, Budapest és Győr között félúton helyezkedik el.
A felújított szálloda elegáns, kényelmes szobái légkondicionáltak, síkképernyős TV-vel, minibárral, széffel, ingyenes Wi-Fi hozzáféréssel rendelkeznek. Minden szobához jól felszerelt fürdőszoba tartozik.
Az épület alatt mélygarázs áll a szállóvendégek rendelkezésére.
A szálloda kisebb és nagyobb konferenciatermei ideális helyszínt biztosítanak tanácskozások, konferenciák, egyéb céges és családi rendezvények részére.
A szálloda étterme a magyar és nemzetközi konyha különlegességeivel várja a vendégeket.

Árpád Hotel*** 
2800 Tatabánya, Fő tér 20.
www.hotelarpad.hu

OEKOTEL BUDAPEST WEST/TÓPARK***

Törökbálint

A szálloda 15 km-re fekszik budapest központjától, az M1 (Budapest-Bécs) autópálya mellett, az M0 és M7 autópályák találkozásánál.
Az osztrák szállodalánc tagja 83 kényelmes, frissen felújított szobával várja vendégeit. Az allergiamentes szállodai szobák max. 3 fő kényelmes elhelyezésére alkalmasak.
Mindegyik szoba sat TV-vel, ingyenes Wi-Fi-vel és jól felszerelt fürdőszobával rendelkezik.
A vendégek további kényelmét szolgálja a lift, az ingyenes saját parkoló, a konferenciatermek, valamint a teraszos Tópark Étterem & Pizzeria, amely a magyar és olasz konyha jellegzetes ételeit kínálja.
Környezettudatos, akadálymentes ökoszálloda.

OEKOTEL Budapest West/Tópark***
2045 Törökbálint, Tópark u. 2
https://www.oekotel.com/#budapest

DRIVE INN HOTEL

Törökbálint

A Drive Inn Hotel az M1 (Budapest-Bécs) autópálya mellett, az M0 és M7 autópályák találkozásánál fekszik, Budapest központjától 15 km-re.
A 100 szobás szálloda egyszerűen berendezett, de kényelmes, 2-3 ágyas, zuhanyzós szobákkal, síkképernyős TV-vel, ingyenes Wi-Fi elérhetőséggel és saját, ingyenes parkolóval várja vendégeit.

Drive Inn Hotel
2045 Törökbálint, Tó u. 1
https://driveinnhotel.com/

FORSTER

Vadászkastély és Szálloda***

Közel a fővároshoz, de mégis távol a város zajától.
A 42 szobás, elegáns, hangulatos szálloda és rendezvényközpont Budapesttől 40 km-re, Bugyi nagyközségben, egy ősfákkal borított park közepén található. Étterme, rendezvényterme és csodálatos parkja, nagyszabású esküvők kedvelt helyszíne.

Forster Vadászkastély és Szálloda
2347 Bugyi, Rádai út 01601/14
http://www.forsterkastely.hu/

HOTEL MEDITERRÁN****

Budapest

Az elegáns szálloda a Budapest Kongresszusi Központtól mindössze 500 méter távolságra helyezkedik el, éttermek, üzletek, bevásárlóközpont közvetlen közelében. A szálloda tömegközlekedéssel és autóval is könnyen megközelíthető.

40 db barátságos, mediterrán hangulatú, légkondicionált, televízióval, széffel és minibárral felszerelt standard és superior szoba áll a vendégek rendelkezésére.

További kényelmi szolgáltatások: gazdag büféreggeli az étteremben, latin hangulatú terasz saját kerttel, privát jacuzzi és szauna használati lehetőség a zavartalan kikapcsolódásért, ingyenes Wi-Fi internet hozzáférés a hotel egész területén, parkolás a mélygarázsban.

Hotel Mediterrán****
1118, Budapest, Budaörsi út 20/a
http://hotelmediterran.hu/